Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد موذن زاده، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «معوقات پرداخت بیمه تامین اجتماعی به مراکز فیزیوتراپی»،گفت: بر اساس قانون، 60 درصد مطالبات موسسات پزشکی به محض ارایه صورت حساب و الباقی ظرف مدت دو ماه باید تسویه شود؛ در حالی که میزان تاخیر پرداخت و معوقات سازمان تامین اجتماعی بیش از هشت ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موذن زاده ابراز کرد: خوشبختانه سازمانهای بیمه گر پایه دیگر مانند بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح (ساخد) پرداختهای خود را به روز نزدیک کرده اند که از رویکرد مسئولان  این بیمه ها سپاسگزاریم.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران بیان داشت: پرداختی برخی بیمه های تکمیلی نیز با تاخیر و کسورات زیاد است که مورد اعتراض ماست مانند بیمه آتیه سازان حافظ و بیمه دی که این رویه عملا خدمت رسانی مطلوب به بیمه شدگان را دچار چالش کرده است.

موذن زاده افزود: معضل دیگر اقدامات غیرقانونی سندیکای بیمه های تکمیلی در شکستن تعرفه های قانونی مصوب هیات دولت برای بخش خصوصی است که با دامپینگ و کاهش غیرقانونی تعرفه های مصوب گردش اقتصادی موسسات پزشکی را مختل کرده و در آستانه ورشکستگی قرار داده اند و انجمنهای مختلف رشته های پزشکی نسبت به این رویکرد ظالمانه و یکسویه معترض بوده و به شورای عالی بیمه و سازمان نظام پزشکی شکایت کرده اند و امیدواریم که هیات دولت جلوی اجحاف سندیکای بیمه های تکمیلی را گرفته و مراکز درمانی پزشکی را از وضعیت وخیم اقتصادی فعلی نجات دهند.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران ابراز امیدواری کرد: در صورت تبعیت تمامی ارکان خدمات سلامت خصوصا بیمه های تکمیلی از مصوبات تعرفه ای شورای عالی بیمه و هیات دولت بتوانیم از اعمال فشار بیشتر به مردم و بیماران بنا به فرموده مقام معظم رهبری که به غیر از رنج مریض داری، نباید رنج دیگری داشته باشند، عمل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیزیوتراپی بیمه تامین اجتماعی پرداخت معوقات بیمه بیمه های تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است